Plăcinta cu afine a bunicii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu afine a bunicii. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 350 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, produse de patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Afine, Plăcintă Cu Cireșe, și Butterfinger Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Întindeți jumătate din patiserie și aliniați o tigaie de plăcintă de 9 inci; tăiați crusta pe marginea tigaiei. Acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați.
Combinați zahărul, tapioca și scorțișoara. Aruncați amestecul de zahăr cu afine într-un bol de amestecare și presărați cu suc de lămâie.
Lăsați să stea cincisprezece minute. Între timp, întindeți crusta superioară într-un cerc de 10 inci.
Tăiați în benzi de jumătate de inch.
Se toarnă amestecul de afine în coaja de plăcintă răcită și se pune cu unt.
Adăugați fâșiile de patiserie pe rând, țesând o rețea. Marginile flautului.
Așezați plăcinta pe o foaie de copt pentru a prinde picături.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute, până când umplutura este bulbucată și crusta este maro deschis. Se răcește complet înainte de servire.