Plute De Sparanghel La Grătar

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Plute de sparanghel la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 41 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de cățel de usturoi, o picătură de sare, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Plute de sparanghel la grătar cu susan, Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!, și Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mare.
Scoateți capetele dure de sparanghel. Aranjați 4 sulițe de sparanghel pe o suprafață plană. Filetați 2 frigarui sau scobitori de 3 inci orizontal prin sulițe la 1 inch de la fiecare capăt pentru a forma o plută. Repetați procedura cu sulițele de sparanghel rămase.
Combinați sosul de soia, uleiul și usturoiul; periați uniform peste plute de sparanghel. Grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când este crocant.
Presărați uniform cu semințe de susan, piper și sare.