Plum Tarte Tatin
Plum Tarte Tatin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 495 calorii, 5g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prune, unt, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Plum Tarte Tatin, Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8), și Tarte Tatin.
Instrucțiuni
Bateti CR ampermormme fra FRA și coaja de portocala intr-un castron mic. Acoperi; rece.
Intindeti produse de patiserie pe suprafață ușor presarata cu faina; tăiați colțuri pentru a crea cerc.
Așezați pe farfurie. Do AHEAD: Cr Aproxormme FRA și crust pot fi preparate 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă prune, 2 linguri de zahăr, suc de lămâie, coajă de lămâie, nucșoară și semințe din fasole de vanilie într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute.
Topiți untul într-o tigaie grea, rezistentă la cuptor, cu diametrul de 9 inci, la foc mediu.
Presărați restul de 2/3 cană de zahăr uniform peste untul topit. Aranjați bine prunele, tăiate cu fața în sus, în cercuri concentrice în tigaie (prunele vor apărea ușor inegale, dar se vor înmuia în timpul gătitului, creând un strat uniform).
Stropiți sucurile acumulate din castron deasupra. Gatiti la foc mediu, scuturand usor tigaia pentru a preveni lipirea. Continuați să gătiți până când siropul devine roșu intens, presând ușor prunele pentru a forma un strat compact, aproximativ 35 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc; se răcește 10 minute.
Glisați crusta deasupra prunelor în tigaie. Apăsați marginile crustei în jos în jurul prunelor la marginea tigaiei.
Tăiați mai multe fante pentru a permite aburului să scape.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 30 de minute. Se răcește tarta complet în tigaie.
Reîncălziți în tigaie setată la foc mare pentru a slăbi, aproximativ 3 minute.
Așezați platoul mare peste tigaie. Folosind mănuși de cuptor, țineți tigaia și platoul împreună și inversați, permițând tarta să se așeze pe platou. Ridicați încet tigaia.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute și până la 4 ore la temperatura camerei.
Se serveste cu CR Orange fra fra.
* Vândut la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.