Plum Bumble

Plum Bumble
Plum Bumble durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 373 de calorii, 3 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de prune, bucăți de ananas, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Încercați Bumble Bees, Bumble's Ginger Roulade și Peanut Butter Bumble Bees pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1 cană de zahăr, amidon de porumb, prune și ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3 Căni De Prune Proaspete Feliate (aproximativ 1-1/4 De Lire Sterline)3 Căni De Prune Proaspete Feliate (aproximativ 1-1/4 De Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite
2
Transferați într-o unsă puțin adâncă de 2 litri. vas de copt; ungeti cu 1 lingura de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace, neacoperit, la 400° timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, topește untul rămas. Într-un castron mic, combinați scorțișoara și zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați bucățile de biscuiți peste amestecul fierbinte de prune; ungeti cu unt si stropiti cu scortisoara-zahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
6
Coaceți 25-30 de minute mai mult sau până când biscuiții devin maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista