Pliurile De Pita De Pui Grecesc Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz pui grecesc Pita falduri ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 326 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Un amestec de 2 castraveți, pliuri de pâine pita, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Falduri De Pita Grecești, Buzunare Grecești De Pui Pita {Aragaz Lent}, și Pui Grecesc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați ceapa, usturoiul, condimentele de lămâie-piper, oregano și ienibahar.
Adăugați pui; se acoperă cu amestec de condimente.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, încălziți pliurile de pâine pita conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, scoateți puiul din aragaz; așezați pe farfurie. Se amestecă iaurtul în amestecul de ceapă. Tăiați puiul trăgând cu 2 furculițe. Puneți puiul pe pâinea caldă de pita. Puneți amestecul de ceapă, folosind lingura cu fante, pe pui. Se acoperă cu roșii și castraveți. Îndoiți pâinea pita în jumătate pentru a servi.