Platou pescar fript
Platou de pescar fript ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 545 calorii, 22g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, vin, pene de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Placinta pescarului, Placinta pescarului, și Placinta pescarului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Împărțiți homarul pe lungime și extrageți carnea.
Așezați carnea de homar deasupra cochiliei.
Scoateți oasele știftului din fluturașul cu coadă galbenă și tăiați un "v" în partea de sus a peștelui.
Așezați toate fructele de mare într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Adăugați untul, vinul alb și ardeiul.
Coaceți timp de 12 minute. Aranjați pe o farfurie de servire și serviți cu o pană de lămâie și sos tartar, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă în culoare, cu note de mango, floare de citrice și banane în nas. Pe cerul gurii un amestec de fructe tropicale se desfășoară în mandarină, mango, grapefruit, și arome de banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.