Platou Nicoise Cu Ton La Grătar

Gratar ton Nicoise platou ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1009 calorii, 66g de proteine, și 71G de grăsime per portie. Pentru $10.11 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, frunze de busuioc, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 95%. Încercați Nicoise Ton La Gratar, Ton La Gratar Ni Unixcoise, și Salată Nicoise Cu Ton La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a grăta tonul, obțineți un grătar din fontă cu cărbune sau aragaz foarte fierbinte.
Ungeți peștele cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătați fiecare parte doar 1 1/2 până la 2 minute. Centrul ar trebui să fie crud, ca sushi, sau tonul va fi dur și uscat. Aranjați tonul, vârfurile haricots, salata de cartofi, roșiile, ouăle, măslinele, creșterea de apă și hamsiile, dacă sunt folosite, pe un platou plat mare.
Pentru vinetă, combinați oțetul, muștarul, sarea și piperul. Bateți încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie.
Stropiți puțin peste pește și legume și serviți restul într-un ulcior lateral.
Aruncați cartofii albi și roșii într-o oală mare cu apă sărată clocotită și gătiți timp de 20 până la 30 de minute, până când sunt doar gătite.
Scurgeți într-un colizor și așezați un prosop peste cartofi pentru a le permite să se aburească încă 10 minute. De îndată ce le puteți manipula, tăiați în 1/2 (sferturi dacă cartofii sunt mai mari) și puneți-le într-un castron mediu. Aruncați ușor cu vinul și bulionul de pui. Lăsați lichidele să se înmoaie în cartofii calzi înainte de a continua.
Combinați oțetul, muștarul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și amestecați încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie.
Adăugați vinetă la cartofi.
Adăugați ceapa, mărarul, pătrunjelul, busuiocul, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper și aruncați.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.