Platou Deli de vară

Rețeta de vară Deli platter poate fi făcută în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de ricotta, arpagic, selecție de legume de la blatul de delicatese și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Platou De Sandvișuri Deli, Platou De Petrecere Cu Sandvișuri Deli, și Negru și alb (Deli! Deli! Deli!).
Instrucțiuni
Răsturnați ricotta într-un castron și amestecați pentru a o înmuia. Tăiați în arpagic.
Adăugați roșiile uscate, condimentați după gust, apoi amestecați bine.
Puneți legumele delicioase pe un platou cu pitte prăjite sau grisine și serviți cu baie.