Platou de salată de vită și sfeclă roșie

Platou de salată de vită și sfeclă roșie
Platoul de salată de vită și sfeclă roșie ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 401 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți salată de sezon, friptură de 10 oz, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean, și Rissoles De Vită Și Salată De Sfeclă Roșie (Dieta Minune De 21 De Zile: Ziua 11) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți salata în bucăți, îngrămădiți pe un platou și împrăștiați peste sfeclă roșie și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
2
Ungeți fripturile cu ulei, apoi condimentați. Aruncați ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Încălziți o tigaie, apoi gătiți fripturile timp de 2-3 minute pe fiecare parte, îndepărtați și acoperiți cu folie pentru a se odihni. Gatiti ceapa pana se inmoaie.3 feliați subțire fripturile și aranjați peste frunze cu ceapa și caperele. Rochie cu oțet și ulei rămas, sezon, apoi se stropesc peste acrit crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista