Platoul Antipasto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 547 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.77 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de șuncă de curcan, usturoi, ceapă mov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, care este super. Încercați Platou Antipasto, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti inimile de anghinare conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Sare
2
Se scurge bine.
3
Combinați bulionul și următoarele 5 ingrediente într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Zahăr Roșu Grosier
4
Combinați inimile de anghinare, ciupercile și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; adăugați 1/2 cană amestec de bulion și aruncați bine. Acoperiți și răciți 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Ciuperci
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați salata romaine pe un platou mare de servire; lingură amestec de fasole pe salată în centrul platoului. Aranjați fâșii de șuncă, brânză, ardei roșu dulce și castraveți în jurul amestecului de fasole.