Antipasto platou ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 857 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,15 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți oțet balsamic îmbătrânit, ulei de măsline, brânză Monterey Jack îmbătrânită cu pană și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Încercați Platou Antipasto, Platou Antipasto, și Platou Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă la foc mare până la fumat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
2
Adăugați legumele într-un castron mare, stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți legumele pe tigaia fierbinte pentru grătar timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, fără a vă mișca, astfel încât să obțină semne frumoase de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
Bol
3
Scoateți într-un platou mare și stropiți cu oțet balsamic îmbătrânit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic îmbătrânit
1
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă la foc mare până la fumat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
2
Stropiți feliile de pâine cu ulei de măsline și aranjați pe tigaia fierbinte pentru grătar timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, fără a vă mișca, astfel încât să obțină urme frumoase de grătar și să se prăjească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
3
Pentru răspândirea ricotta: începeți prin prăjirea nucilor de pin într-o tigaie uscată la foc mediu. Se aruncă la foc mic până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim și adăugați mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Brânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă bine, astfel încât nucile să fie acoperite uniform și mierea să se topească. Se lasă să se răcească ușor, apoi se adaugă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați ricotta, uleiul de măsline, menta și sarea și piperul, după gust. Dați-l la frigider până când ricotta se întărește puțin înainte de a servi cu aluat la grătar și articole antipasto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Brânză Ricotta
Mentă
6
Pentru platou: aranjați legumele la grătar, aluatul la grătar, ricotta, măslinele, prosciutto și brânza pe un platou mare și serviți.