Platanos Asados con Coco (Pătlagine coapte cu nucă de cocos)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Platanos Asados con Coco (Pătlagine coapte cu nucă de cocos). Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 224 de fani. Dacă aveți la îndemână pătlagine, nucă de cocos, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pătlagine coapte cu slănină și brânză (Platanos Asados con Tocineta y Queso), PĂTLAGINE coapte cu GUAVAn și brânză (PLATANOS ASADOS CON BOCADILLO Y QUESO), și Pătlagine coapte la grătar (pl. pl. Tanos Maduros A La Parrilla) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km., tăiați capetele patlaginelor și coajați-le.
Așezați-le într-un vas de copt și periați cu untul.
Se presară cu scorțișoară și se adaugă laptele de cocos, apoi se presară cu nucă de cocos.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute.
Se servește cald ca garnitură.