Plante Popovers
Herb Popovers este un vegetarian farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rețetă Popovers Cu Ierburi Parmezane, Alune și plante proaspete Popovers, și Fără Gluten De Primăvară De Lamaie-Plante Medicinale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Bateți ouăle într-un bol mare de amestecare până se spumează.
Adăugați lapte, făină, sare și 2 linguri de unt; bateți până se omogenizează bine. Se amestecă ierburile și se transferă într-o cană de măsurare de 1 litru.
Folosiți 2 linguri de unt rămase pentru a unge tigaia popover; așezați tigaia pe o foaie de copt. Tigaie caldă în cuptor timp de 5 minute.
Scoateți tava din cuptor și împărțiți aluatul în mod egal între cupele popover.
Coaceți la 450 timp de 13 minute. (Nu deschideți cuptorul în primele 10 minute de coacere sau popovers nu va crește în mod corespunzător.) Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și străpungeți fiecare cu un pick de lemn pentru a elibera aburul.
Scoateți din tigăi și serviți imediat.