Plantains umplute cu carne de porc și ulei de miere Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Plantanele umplute cu carne de porc și ulei de miere Chipotle. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 430 calorii, 33g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scallions, ulei de canolan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc umplută din Caraibe cu cartofi dulci portocalii și Plantains, Miere Chipotle Coaste De Porc, și Chipotle Miere Crema De Brânză Umplute Covrig Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Într-un castron mic amestecați adobo, Sazon și piper și dați deoparte.
Folosind un cuțit de decojit, faceți 10 până la 12 fante în umărul de porc. Apoi coaja înapoi capac de grăsime, dar lăsați atașat. Ridicați capacul de grăsime și faceți fante sub capac. Trageți capacul înapoi în jos și înscrieți pielea de sus cu cuțitul. Introduceți usturoiul zdrobit în fante. Frecați carnea de porc cu amestecul adobo, înfășurați în folie de aluminiu și puneți-o într-o tigaie.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 5 ore.
Ridicați temperatura cuptorului la 375 grade F.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să prăjiți timp de 30 de minute (sau claritatea dorită pe piele).
Scoateți umărul de porc din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute pe o placă de tocat. Trageți aproximativ 2 kilograme de carne de porc de pe umăr și tăiați în bucăți mici până la mijlocii.
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc tocată și scallions. Puneți deoparte amestecul de porc și scallion.
Îndepărtați coaja de pe plantane, dar nu detașați coaja. Împărțiți planta în mijloc făcând 2 felii, astfel încât să puteți îndepărta mijlocul (faceți canoe), puneți deoparte bucata tăiată. Luați 1/2 cană de amestec de carne de porc și scallion și alte plante.
Așezați bucata tăiată de plantain înapoi deasupra și trageți în sus coaja. Ungeți ușor coaja și înfășurați în folie de aluminiu. Repetați cu plantanele rămase și amestecul de umplutură. Grătiți sau coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Îndepărtați plantainele de pe grătar sau cuptor și îndepărtați folia și coaja.
Așezați plantanele pe un platou de servire. Într-un castron mic, amestecați chipotle tocat, miere și ulei de măsline.
Stropiți peste plantane și serviți.