Placă ușoară mezze

Placă ușoară mezze
Placa Mezze ușoară necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 385 calorii, 10g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de lămâie, pâine plată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Rețete similare includ Brânză De Vaci Tzatziki Mezze Plate, Placă De Delicatese Rapidă Și Ușoară, și Placă rapidă și ușoară Paillard de pește gătit cu ghimbir, usturoi și roșii.

Instrucțiuni

1
Faceți o baie de anghinare șuierând împreună inimile de anghinare, pătrunjelul, feta, jumătate din sucul de lămâie și 3 lingurițe de ulei de măsline într-un robot de bucătărie. Blitz la o pastă netedă, apoi lingură într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Anghinare DipAnghinare Dip
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Îmbrăcați racheta cu uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie. Îngrămădiți pe un platou și serviți cu șunca, scufundarea și pâinea prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista