Placinta imposibila de lapte cu unt a Anitei
Placinta imposibila de lapte de unt a Anitei ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 275 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, zară, zahăr și/sau pudră de cacao pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salata de cartofi Anita, Anita ' s trișor fasole, și Anita ' s Blueberry Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți o placă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Combinați zahărul, laptele de unt, amestecul de biscuiți, untul topit, vanilia și ouăle într-un blender și procesați până la neted.
Se toarnă în placa de plăcintă pregătită și se coace până se rumenesc și încă puțin jiggly (plăcinta se va seta pe măsură ce se răcește), 30 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească 10 minute înainte de a se tăia în pene. Dacă doriți, Cerneți zahărul sau cacao-ul cofetarilor (sau un combo) peste pene înainte de servire.