Placinta de dovleac a lui Boris Portnoy

Placinta de dovleac a lui Boris Portnoy
Placinta de dovleac a lui Boris Portnoy este o vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 45 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, boabe de piper Sichuan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Placinta de dovleac a lui Boris Portnoy, Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, și Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.Înfășurați complet dovleacul în folie, așezați-l pe o foaie de copt și coaceți până când este foarte moale, 6 până la 8 ore.Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți folia și rupeți dovleacul cu mâinile. Folosind o lingură, scoateți carnea într-un castron mare, aruncând semințele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
SemințeSemințe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Așezați untul și zahărul într-un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză medie-mare până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
2
Adăugați oul și amestecați până se încorporează. Opriți mixerul și adăugați făina, amidonul de porumb și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă la viteză mică, crescând treptat viteza la medie, până când aluatul se adună, aproximativ 1 minut.Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră. Veți avea nevoie doar de 1 disc pentru această rețetă. Refrigerați sau înghețați al doilea disc pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Făinați ușor o suprafață de lucru curată și întindeți 1 disc de aluat într-o rundă de 12 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Căptușiți o farfurie de plăcintă cu adâncime de 9-1/2 inci cu aluatul, tăind la 1 inch de farfurie. Îndoiți excesul de aluat sub și ciupiți pentru a crea o margine decorativă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se introduce la frigider în timp ce cuptorul se termină de încălzit, cel puțin 15 minute.Tapetați crusta cu o bucată de hârtie pergament sau folie de aluminiu suficient de mare pentru a depăși marginea cu 1 inch, apoi umpleți-o cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Coaceți până când crusta este setată și maro deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Îndepărtați greutățile plăcintei și hârtia sau folia pergament și continuați să coaceți până când crusta este uscată la atingere, cu aproximativ 8 până la 10 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Așezați bățul de scorțișoară, anasonul stelat, cuișoarele, coriandrul, boabele de ienupăr, boabele de piper Sichuan și semințele de cardamom într-o tigaie mică la foc mediu și prăjiți, agitând tigaia ocazional, până când este parfumată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Boabe De PiperBoabe De Piper
Anason StelatAnason Stelat
CoriandruCoriandru
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Lăsați să se răcească complet.
3
Se transferă într-o râșniță de condimente sau cafea și se macină într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până când gălbenușurile sunt rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați laptele condensat, 2 căni de dovleac pur și 2 3/4 lingurițe de amestec de condimente și bateți până se omogenizează. (Păstrați amestecul de condimente rămas într-un recipient etanș la congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul de dovleac în crusta de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
DovleacDovleac
5
Coaceți până când umplutura este așezată în mijloc și marginile sunt umflate, aproximativ 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați zahărul brun, făina și sarea într-un castron mediu și amestecați pentru a combina. Folosind un blender de patiserie sau degetele, tăiați untul în ingredientele uscate până când se reduce la bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați nucile și aruncați cu degetele pentru a combina.Strângeți bucăți de amestec între degete pentru a forma bucăți de formă neregulată de dimensiunea unui caju. Întoarceți amestecul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până se rumenesc și nucile sunt prăjite, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați tigaia pe un suport și răzuiți streuselul din tigaie cu o spatulă plată, apoi întindeți din nou într-un strat uniform. Se răcește complet și se presară uniform peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista