Placinta Cu Unt De Alune
Placinta cu unt de alune ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 497 calorii. Mergeți la magazin și ridicați alune, înghețată de ciocolată, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Matzo Buttercrunch, Ciocolata Caramele Buttercrunch, și Pecan Buttercrunch cu Fleur De Sel.
Instrucțiuni
Așezați alunele într-un singur strat pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când pielea începe să se despartă.
Așezați alunele într-o strecurătoare. Frecați alunele rapid cu un prosop de bucătărie pentru a îndepărta pielea; aruncați pielea. Se toacă fin alunele.
Combinați 1/2 cană de alune tocate, firimituri de cracker graham și unt; se amestecă bine. Apăsați ferm amestecul uniform în partea de jos și în sus a unei plăci cu unt de 9".
Coaceți la 375 timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Lingură înghețată de vanilie înmuiată în crustă răcită. Acoperiți și înghețați până aproape ferm.
Puneți zahărul într-o tigaie mare și grea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand zaharul se topeste si devine auriu (aproximativ 20 de minute).
Adăugați restul de 1/2 cană de alune tocate în zahărul topit, amestecând bine. Lucrând rapid, turnați amestecul într-o tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1" căptușită cu folie de aluminiu; se întinde într-un strat subțire. Se răcește complet. Rupeți grosolan bomboanele de pralină de alune în bucăți.
Rezervați 1 cană bucăți de bomboane praline pentru garnitură. Zdrobiți bucățile de bomboane rămase. Îndoiți bomboanele zdrobite în înghețată de ciocolată înmuiată.
Întindeți amestecul de înghețată de ciocolată peste stratul de înghețată de vanilie. Acoperiți și congelați cel puțin 8 ore sau până când sunt ferme.
Completați fiecare porție cu bucăți de bomboane de praline rezervate și, dacă doriți, un strop de Frangelico.