Placinta Cu Spanac
Placinta cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 452 calorii, 18g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, spanac, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Nu coace S ' mores plăcintă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sotează ceapa cu uleiul de măsline până la translucid și ușor rumenit, 10 până la 15 minute.
Se adaugă sarea și piperul și se lasă să se răcească ușor.
Stoarceți și aruncați cât mai mult lichid din spanac.
Puneți spanacul într-un bol și apoi amestecați ușor în ceapă, ouă, nucșoară, parmezan, pesmet, feta și pignoli.
Ungeți o tigaie rezistentă la cuptor, antiaderentă, de 8 inci și aliniați-o cu 6 foi stivuite de aluat phyllo, perindând fiecare cu unt topit și lăsând marginile să atârne peste tigaie.
Turnați amestecul de spanac în mijlocul fileului și pliați cu grijă marginile în sus și deasupra pentru a sigila umplutura.
Ungeți bine blatul cu unt topit.
Coaceți timp de 1 oră, până când blatul este maro auriu și umplutura este setată.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Serviți la temperatura camerei.