Placinta Cu Sifon De Dovleac

Placinta Cu Sifon De Dovleac
Reteta placinta cu sifon de dovleac este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, sare, marshmallows jumbo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Chiffon Pumpkin Pie, și Placinta Cu Sifon De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În partea de sus a unui cazan dublu la foc mic, combinați marshmallows și piureul de dovleac. , Amestecați constant, cu o spatulă rezistentă la căldură, până când marshmallows sunt topite. Scoateți tigaia de pe foc și amestecați condimentul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
BezeleBezele
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
3
Când amestecul este complet rece, amestecați jumătate din toppingul biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
4
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă pregătită. Se acoperă cu toppingul biciuit rămas și se ornează cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
ScorțișoarăScorțișoară
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista