Placinta Cu Pecan Din Matase De Ciocolata
Reteta de ciocolata de mătase Pecan plăcintă ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore și 40 de minute. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 478 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, zahăr granulat, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Placinta Cu Pecan Din Matase De Ciocolata, Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), și Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe pachet pentru o plăcintă umplută cu o crustă folosind o placă de plăcintă de 9 inci.
Se încălzește cuptorul la 35
Bateți zahărul granulat, siropul de porumb, untul, sarea și ouăle într-un castron mic cu mixer electric la viteză medie 1 minut. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă în crusta de plăcintă în placa de plăcintă.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când centrul plăcintei este umflat și maro auriu. Se răcește 1 oră.
În timp ce crusta umplută se răcește, puneți laptele fierbinte, 1/4 linguriță de vanilie și chipsurile de ciocolată în blender sau robot de bucătărie; acoperiți și amestecați la viteză medie aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. Refrigerați aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până când amestecul este ușor îngroșat, dar nu este setat. Se amestecă ușor; se toarnă peste umplutura răcită în crusta de plăcintă. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este ferm.
Bateți frișca, zahărul pudră și 1/4 linguriță de vanilie într-un castron mic răcit la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Lingură sau țeavă peste umplere.
Garnisiți cu bucle de ciocolată. A se păstra la frigider.