Placinta Cu Pecan Cu Ciocolata
Plăcinta cu Pecan cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 10 porții cu 525 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, chipsuri de ciocolată semidulce, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Kk ' s Chocolate Chip Cookie Pie, și Placinta Cu Ciocolata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mare de amestecare bateți ouăle până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați zahăr, făină, unt topit sau margarină, sare, suc de lămâie și sirop de porumb.
Se amestecă bine, apoi se amestecă chipsurile de ciocolată și pecanele.
Se toarnă amestecul în coajă de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când este setat și auriu.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs]()
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Fructe coapte, măr, pere, iarbă de lămâie și ceai verde. Delicat, cu mineralitate plăcută, foarte echilibrat, complex cu un finisaj lung.