Placinta cu nuci pecan a bietului om

Placinta cu nuci pecan a bietului om
Bietul om Pecan plăcintă necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 391 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de unt, sirop de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Placinta cu nuci pecan a bietului om, Friptura săracului, și Homarul săracului.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle. Se amestecă untul topit, siropul, zahărul, sarea și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SiropSirop
OuăOuă
SareSare
2
Se amestecă bine. Se amestecă ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OvăzOvăz
3
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Madeira, Portul Tawny, Pedro Ximenez

Madeira, Tawny Port, și Pedro Ximincullnez sunt alegerile mele de top pentru Pecan Pie. Plăcinta cu nuci dulci merită un vin pe măsură-aceste vinuri de desert au toate dulceața potrivită și notele de nuci. Ai putea încerca Ashbrook Estate Verdelho. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Ashbrook Estate Verdelho
Ashbrook Estate Verdelho
Un stil vibrant, unwooded de Verdelho cu lashings de arome de fructe pe nas căsătoria cu arome de fructe tropicale și indicii de condiment pe cerul gurii. Vinul rămâne concentrat și se termină crocant și uscat, dar are o lungime puternică și răcoritoare, ceea ce face ca acest vin să fie acompaniamentul perfect pentru mâncăruri picante, cu aromă completă. Renumit pentru aciditatea sa naturală, acest soi îmbătrânește frumos. Cellaring pentru mai mult de cinci ani recompense cu condimente complexe și caprifoi și dezvoltarea de caractere de nuci și toasty.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista