Placinta Cu Nuci Pecan
Pecan Macadamia Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 354 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, nuci de macadamia, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Macadamia Key Lime Pie, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea; se taie în scurtare până se sfărâmă. Adăugați treptat apă rece, aruncând cu o furculiță până când aluatul începe să se agațe. Formați-vă într-o minge.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 10 in. cerc.
Loc într-un 9-in. placă de plăcintă și pusă deoparte. Pentru umplere, bateți ouăle până se amestecă, dar nu spumoase.
Adăugați zahărul, făina, sarea și siropul de porumb până se omogenizează bine.
Adăugați unt și vanilie doar până se omogenizează. Se amestecă nucile.
Se introduce într-un cuptor de 350 de ani și se reduce imediat căldura la 325 de ani.
Coaceți timp de 55-60 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.