Placinta Cu Nuci Pecan
Plăcintă cu nuci Pecan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 644 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Butterfinger Pie, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Faceți aluatul cu mâna: într-un bol mediu, bateți împreună făina, zahărul și sarea. Folosind degetele, lucrați untul în ingredientele uscate până când seamănă cu făina de porumb galbenă amestecată cu bucăți de unt de dimensiuni de fasole. (Dacă amestecul de făină/unt se încălzește, refrigerați-l timp de 10 minute înainte de a continua.)
Adăugați oul și amestecați aluatul împreună cu o furculiță sau cu mâna în castron. Dacă aluatul este uscat, presărați până la o lingură mai multă apă rece peste amestec.
Alternativ, faceți aluatul într-un robot de bucătărie. Cu mașina echipată cu lama metalică, pulsați făina, zahărul și sarea până când sunt combinate.
Adăugați untul și pulsul până când seamănă cu făina de porumb galbenă amestecată cu bucăți de unt de dimensiuni de fasole, de aproximativ 10 ori.
Adăugați oul și pulsul de 1 până la 2 ori; nu lăsați aluatul să se formeze într-o bilă din mașină. (Dacă aluatul este foarte uscat adăugați până la o lingură mai multă apă rece.)
Scoateți vasul din mașină, scoateți lama și aduceți aluatul împreună cu mâna.
Formați aluatul într-un disc, înfășurați cu folie de plastic și refrigerați până se răcește bine, cel puțin 1 oră.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul cu un sucitor într-un cerc de 12 inci de aproximativ 1/8 inci grosime.
Transferați aluatul într-o tigaie de plăcintă de 9 inci și tăiați marginile, lăsând aproximativ un centimetru în plus atârnat peste margine. Puneți aluatul în exces sub el însuși pentru a forma o margine groasă care este uniformă cu janta. Flaut marginea după cum doriți. Congelați coaja de plăcintă timp de 30 de minute.
Setați rafturi separate în centru și treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Puneți o bucată de hârtie pergament sau folie peste coaja de plăcintă și umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Coaceți pe o foaie de copt pe suportul central până când aluatul este setat, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și ridicați părțile laterale ale hârtiei pergament pentru a îndepărta fasolea. Continuați să coaceți până când coaja plăcintei este ușor aurie, încă aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
În timp ce crusta se coace, faceți umplutura: în cratiță medie, combinați untul, zahărul brun, siropul de porumb și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu și se amestecă constant, se continuă fierberea timp de 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă nucile, bourbonul și vanilia. Puneți amestecul deoparte să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. (Dacă crusta s-a răcit, întoarceți-o la cuptor timp de 5 minute pentru a se încălzi.)
Bateți ouăle bătute în umplutură până se omogenizează.
Puneți coaja de plăcintă pe o tigaie și turnați umplutura în crusta fierbinte.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când marginile sunt setate, dar centrul este încă ușor slăbit, aproximativ 40 până la 45 de minute. (Dacă marginile devin foarte întunecate, acoperiți-le cu folie de aluminiu pe jumătate în timpul coacerii.) Se răcește pe un raft.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca să te relaxezi Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.