Placinta cu mere Inside-Out MOD la
Inside-Out Apple Pie modul La La ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 585 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. 463 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Mere În Interior A La Mode, Plăcintă cu mere în interior A La Mode, și Plăcintă Cu Mere A La Mode.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pentru a face crusta, amestecați ovăzul, nucile pecan, zahărul muscovado, sarea și scorțișoara într-un castron mare.
Adăugați untul topit și amestecați pentru a combina. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie de plăcintă de 9 inci și coaceți până la prăjit, 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și folosiți partea din spate a unei linguri pentru a împinge crusta înapoi pe părți, deoarece va fi căzut puțin și așezați-o pe o grătar pentru a se răci complet.
Scoateți înghețata din congelator și lăsați-o să se înmoaie aproximativ 10 minute. Scoateți înghețata în coaja plăcintei și întindeți-o într-un strat uniform. Mi se pare că acest lucru funcționează cel mai bine folosind o lingură mare și scufundând-o în apă caldă din când în când pentru a ajuta la răspândirea înghețatei.
Puneți plăcinta înapoi în congelator pentru a se întări timp de cel puțin 1 oră sau până la 3 zile, așezând o bucată de folie de plastic deasupra dacă o veți îngheța mai mult de câteva ore.
Pentru a face toppingul, topiți untul într-o tigaie mare saut.
Adăugați feliile de mere și saut până la licitație, 8 până la 10 minute.
Adăugați zahărul muscovado, scorțișoara și vanilia și continuați să gătiți până se formează un sos, încă 2 minute.
Scoateți plăcinta cu înghețată din congelator, tăiați-o în șase bucăți, ștergându-vă cuțitul între fiecare felie și lingurați merele calde deasupra fiecărei felii. Alternativ, lăsați merele să se răcească la temperatura camerei și apoi îngrămădiți-le pe plăcinta cu înghețată înainte de a le tăia în bucăți de servire.
Se ornează cu nuci pecan sau granola și se servește imediat.