Placinta Cu Mac Cu Lamaie
Placinta cu mac de lamaie este o vegetarian desert. O porție conține 369 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lămâi, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie, Clatite cu mac de lamaie cu sirop de crema de lamaie, și Tort De Cafea Cu Semințe De Mac Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: folosind un robot de bucătărie, pulsați împreună făina, zahărul, coaja de lămâie și untul până când aluatul se îndepărtează de părțile laterale ale mixerului.
Adăugați oul și pulsul până când aluatul formează cu ușurință o minge. Frământați în semințe de mac până se distribuie uniform. Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și încălziți la 35
Se coace până se rumenesc, aproximativ 12 minute.
Pentru a asambla: Zest lămâi apoi stoarceți 3/4 cană de suc de lămâie într-un castron mic și dați deoparte.
Combinați coaja și zahărul în robotul de bucătărie și tocați până se combină bine. Cremă de unt și zahăr de lămâie până se omogenizează folosind un mixer electric portabil.
Adăugați ouăle, câte 1, apoi adăugați sucul de lămâie până se combină.
Se toarnă amestecul într-o cratiță mare și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc și se toarnă în crustă coaptă.
Coaceți până când umplutura începe să se întărească, aproximativ 15 minute.
Scoateți și răciți până când umplerea este setată complet.