Placinta Cu Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu tort de lămâie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1753 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Un amestec de unt, lapte, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Tort de lămâie de la zero-tort de lămâie, și Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul în poziția cea mai joasă în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 375.Căptușiți fundul și părțile laterale ale unui colț de plăcintă de 9 inci cu o rețetă de crustă de plăcintă perfectă. Crimpați sau decorați marginile ca desired.In un castron mediu, se amestecă împreună unt topit și zahăr. Se amestecă făina, sarea, coaja de lămâie și lămâia juice.In un castron mic, bateți gălbenușurile de ou cu lapte până se omogenizează bine, amestecați în lămâie mixture.In un alt castron de dimensiuni medii, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până când dețin vârfuri distincte, dar umede. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestec de lămâie. (Nu-l amestecați prea mult.).
Se toarnă umplutura în crusta de plăcintă pregătită.
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului până când partea superioară este rumenită și Centrul tremură doar ușor când tigaia este agitată ușor (45-55 minute). Dacă crusta începe să se rumenească excesiv, drapați-o cu folie.
Lăsați să se răcească înainte de servire.