Placinta Cu Dovleac Rugelach
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână nuci, scorțișoară, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac Ghimbir Rugelach, Unt de dovleac și Rugelach de smochine caramelizate, și Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluat: într-un castron mediu, bateți împreună făină, scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ghimbir, ienibahar și sare; pus deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă împreună unt și cremă de brânză doar până la omogenizare.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați doar până când amestecul formează caș mare și se ține împreună atunci când este apăsat între degete. Scoateți aluatul din mixer, împărțiți-l în două bucăți, înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți timp de 2 ore.
Asamblați: făinați ușor o suprafață de lucru curată.
Rulați o bucată de aluat pentru a avea o grosime de 1/4 inci, aproximativ un dreptunghi de 9 pe 13 inci.
Întindeți aluatul cu 1/2 cană de unt de dovleac, apoi presărați cu 2 linguri de nuci.
Rulați aluatul în sus, în stil jeleu, într-un buștean lung.
Tăiați buștenul în bucăți late de 1 inch și transferați bucățile pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți ușor fiecare foaie de copt cu folie de plastic și răciți fursecurile timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Periați partea superioară a fiecărui cookie cu spălare de ou și presărați generos cu zahăr.
Coaceți până la auriu și umflat, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.