Placinta Cu Crema De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de banane. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pătrate de cracare graham, frișcă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați o placă de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit. Într-un robot de bucătărie, procesați biscuiții graham până când sunt măcinați fin.
Adăugați unt și 1 lingură de apă și procesați până când miezul se aglomerează. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos a plăcii de plăcintă și aproximativ 1/2-inch în sus pe laturi.
Coaceți la cuptor 10 minute, apoi lăsați să se răcească.
Între timp, faceți umplutura.
Puneți gelatina într-un castron mic; se adaugă 3 linguri de apă clocotită și se amestecă până se dizolvă gelatina. Într-o cratiță medie, amestecați împreună 1/3 cană de zahăr și făina. Într-un castron mediu bateți ușor laptele și ouăle împreună.
Adăugați amestecul de ou și lapte în cratiță și amestecați astfel încât făina și zahărul să se dizolve. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, timp de 10 minute, pana cand amestecul ajunge la fierbere si se ingroasa. Se amestecă extractul de vanilie și gelatina. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Aranjați bananele feliate pe crusta de cracare graham și turnați budinca deasupra.
Se pune la frigider până când budinca s-a setat, aproximativ 3 ore.
Bateți crema cu un bătător electric. Când este cam la jumătatea drumului, adăugați 1/2 linguriță de zahăr, apoi continuați să bateți până când este complet biciuit.
Puneți frișca într-o pungă de plastic, concentrând-o în 1 colț al pungii. Tăiați colțul de pe pungă și stoarceți frișca din pungă într-un model decorativ în jurul plăcintei.