Placinta Cu Crema De Banane
Placinta cu crema de banane necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 253 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână 3 banane, așchii de ciocolată, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata.
Instrucțiuni
Așezați aluatul piecrust într-o farfurie de plăcintă de 9 inci. Aliniați placa de plăcintă cu aluatul, apoi înțepați aluatul de mai multe ori cu o furculiță. La frigider timp de 10 minute. Aliniați aluatul cu folie, fixându-l bine în margine și în sus. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau orez nefiert și coaceți 15 minute la 400 F.
Îndepărtați folia și greutățile de plăcintă și coaceți încă 10 minute sau până când sunt aurii.
Se lasă să stea până se răcește. Aliniați fundul cojii de plăcintă cu bananele. Puneți budinca peste banane și neteziți pentru a acoperi.
Întindeți deasupra un strat de frișcă și garnisiți cu așchii de ciocolată.
Serviți imediat sau păstrați la frigider până când este necesar, timp de maximum 2 ore.