Placinta Cu Crema De Afine
Placinta cu crema de afine ar putea fi doar desertul pe care il cautati. O porție conține 522 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de unt, afine, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Căpșuni și plăcintă cu cremă, Piersici și cremă de plăcintă baruri, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 9-inch springform pan
Încălziți sucul de portocale și zahărul într-un vas mic la foc mic până când zahărul se dizolvă.
Se transferă într-un castron mare și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 30 de minute.Pulsează prăjiturile și migdalele într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Adăugați untul și pulsul pentru a combina. Apăsați amestecul de prăjituri uniform în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci. Curățați robotul de bucătărie, apoi adăugați afinele și 1/4 cană de suc răcit și piure.
Presărați gelatina peste sucul rămas și lăsați să stea 1 minut. Se amestecă până se dizolvă gelatina.
Adăugați afinele piure și amestecați pentru a combina.Bateți crema într-un bol mediu folosind un bici sau un mixer electric până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de afine până când se combină bine.
Se toarnă crema de afine în crustă.
Se pune pe o foaie de copt cu margini și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore.Sfat: plăcinta cu cremă de afine poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și păstrată la frigider până la servire.