Placinta Cu Crema De Afine

Placinta Cu Crema De Afine
Placinta cu crema de afine este o vegetarian desert. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 84 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți afine, albușuri de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Căpșuni și plăcintă cu cremă, și Piersici și cremă de plăcintă baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Pregătiți produse de patiserie și puneți-le într-o tigaie de plăcintă adâncă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu un mixer electric la viteză mare până la palid. Adăugați treptat 1 cană de zahăr în timp ce amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se amestecă până se dizolvă complet zahărul, iar gălbenușurile sunt groase și palide. Acest lucru va dura până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Se amestecă tapioca, sarea și sucul de lămâie. Se amestecă laptele, apoi se pliază cu grijă afinele. Într-un castron mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou la vârfuri rigide. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
TapiocaTapioca
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați restul de 1 lingură de zahăr cu făina și presărați în fundul crustei de plăcintă necoapte. Acest lucru va absorbi sucul suplimentar și va împiedica scurgerea plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă NecoapteCrustă De Plăcintă Necoapte
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
ZahărZahăr
6
Se toarnă umplutura în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit, apoi reduceți căldura la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți încă 40 până la 60 de minute sau până când plăcinta este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista