Placinta Cu Ciocolata Pecan I
Rețeta plăcintă cu Pecan de ciocolată aș putea să-ți satisfac pofta sudică în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 662 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, nuci pecan, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Placinta Cu Budinca De Ciocolata, și Placinta Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C.) Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mic. Se amestecă zahărul și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un bol de amestecare, bateți bine ouăle. Se amestecă sarea, siropul de porumb și amestecul de unt topit.
Adăugați praf de cafea amestecat cu 1 linguriță de apă, dacă doriți. Se amestecă nucile pecan tocate.
Întindeți chipsurile de ciocolată uniform pe fundul crustei de plăcintă.
Se toarnă amestecul de pecan peste crustă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până la setare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 8 ore înainte de servire. Pie va fi moale.
Combinați smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia într-un bol mic de amestecare. Bateți până la rigid.