Placinta Cu Carne De Paste
Placinta cu carne de Paște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 516 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime. 254 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână șuncă, cruste de plăcintă necoapte, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până Salam Ai putea urma acest curs principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Placinta Cu Carne De Paste, Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, și biscuiți de Paște , cum se fac biscuiți de Paște fără ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați ricotta într-un bol mare de amestecare și adăugați ouă pe rând în timp ce amestecați la viteză mică. Se amestecă mozzarella, șuncă, salam și prosciutto până când toate ingredientele sunt bine combinate. Linia două tigăi de 9 inch cu produse de patiserie. Puneți jumătate de amestec în fiecare tigaie.
Presărați jumătate din parmezan peste fiecare plăcintă, apoi acoperiți cu produse de patiserie de top. Sertizați marginile și tăiați orificiile de abur în vârfuri.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, până când crusta se rumeneste. Se răcește pe rafturi.