Placinta Cu Branza Proaspata Cu Capsuni

Placinta Cu Branza Proaspata Cu Capsuni
Placinta cu branza proaspata de capsuni necesita in jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 346 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 307 de fani. Un amestec de ouă, suc de lămâie, crustă de plăcintă adâncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni Proaspete Topped Cheesecake, Cheesecake în stil New York cu Topping proaspăt de căpșuni, și Plăcintă Proaspătă De Mure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți crusta de plăcintă până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți crusta din cuptor și rotiți temperatura cuptorului până la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți crema de brânză, ouăle, 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de suc de lămâie într-un bol până când sunt combinate fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Bateți împreună 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb, apă, 1 lingură de suc de lămâie și gelatină de căpșuni într-o cratiță până se omogenizează; așezați la foc mediu și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand constant, pana cand gelatina s-a dizolvat si glazura s-a ingrosat, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Lămâie, împărțită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane RuntsBomboane Runts
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
10
Aranjați căpșunile feliate deasupra umpluturii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
11
Se toarnă glazura caldă peste căpșunile feliate. Se răcește bine la frigider înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista