O porție conține 472 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți zahăr granulat, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor aromată. Ușurința într-o placă de plăcintă de 9 inch. Îndoiți aluatul în exces sub el însuși și sertizați marginile cu degetele. Străpungeți fundul și părțile laterale cu o furculiță. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați aluatul răcit cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Transferați la cuptor și coaceți până când marginile sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
6
Faceți umplutura: bateți ușor dovleacul, smântâna, zahărul granulat, 2 ouă, scorțișoara, nucșoara, vanilia și sarea (nu amestecați prea mult). Bateți oul rămas și periați pe marginea crustei; presărați cu zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și Alb
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Căpșuni La Picior
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Se toarnă umplutura în crustă și se coace până se fixează în jurul marginilor, 50 de minute până la 1 oră (mijlocul se va mișca ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Transferați într-un raft; lăsați să se răcească complet.
9
Pulsează făina, scurtarea, zahărul, oțetul și sarea într-un robot de bucătărie până când pare o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați untul și pulsul până când este în bucăți de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
11
Se presară în 1/4 cană apă cu gheață și se pulsează până când aluatul începe să se unească. Strângeți aluatul cu degetele; dacă nu se ține împreună, adăugați încă 4 linguri de apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat și pulsați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
12
Împărțiți aluatul între 2 foi de folie de plastic și bateți fiecare într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte, sau congelați până la 2 luni.