Placinta Clasica De Dovleac
O porție conține 472 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți zahăr granulat, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci pe o suprafață ușor aromată. Ușurința într-o placă de plăcintă de 9 inch. Îndoiți aluatul în exces sub el însuși și sertizați marginile cu degetele. Străpungeți fundul și părțile laterale cu o furculiță. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați aluatul răcit cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Transferați la cuptor și coaceți până când marginile sunt aurii, 20 până la 25 de minute.
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când crusta este aurie peste tot, încă 10 până la 15 minute.
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească complet.
Faceți umplutura: bateți ușor dovleacul, smântâna, zahărul granulat, 2 ouă, scorțișoara, nucșoara, vanilia și sarea (nu amestecați prea mult). Bateți oul rămas și periați pe marginea crustei; presărați cu zahăr grosier.
Se toarnă umplutura în crustă și se coace până se fixează în jurul marginilor, 50 de minute până la 1 oră (mijlocul se va mișca ușor).
Transferați într-un raft; lăsați să se răcească complet.
Pulsează făina, scurtarea, zahărul, oțetul și sarea într-un robot de bucătărie până când pare o masă fină.
Adăugați untul și pulsul până când este în bucăți de mazăre.
Se presară în 1/4 cană apă cu gheață și se pulsează până când aluatul începe să se unească. Strângeți aluatul cu degetele; dacă nu se ține împreună, adăugați încă 4 linguri de apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat și pulsați din nou.
Împărțiți aluatul între 2 foi de folie de plastic și bateți fiecare într-un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte, sau congelați până la 2 luni.