Placinta ciobanului de Craciun

Plăcinta ciobanului de Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 925 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sos de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Postați plăcinta ciobanului de Crăciun, și Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, călește ceapa în ulei vegetal. Când ceapa este moale, adăugați carnea de vită măcinată, rupând-o cu o lingură de lemn și rumenită. Se amestecă sosul de roșii și legumele amestecate. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o oală cu apă clocotită, sărată, gătiți cartofii aproximativ 20 de minute sau până când furculița este fragedă.
Se scurge bine și se întoarce în oală. Bateți cartofii cu un mixer electric până se omogenizează moderat.
Adăugați lapte, unt și smântână și amestecați bine. Se condimentează cu sare și piper. Reglați consistența cu mai mult lapte, dacă doriți.
Urmați instrucțiunile de pe cutie pentru a face aluat de pâine de porumb.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți ușor 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit antiaderent.
Puneți piureul de cartofi în fundul fiecărui ramekin pregătit, întinzându-i uniform cu o spatulă de cauciuc. Apoi adăugați umplutura de carne, răspândind-o uniform peste piureul de cartofi.
Se toarnă uniform aluatul de pâine de porumb peste stratul de carne din fiecare ramekin.
Coaceți aproximativ 30 de minute până când pâinea de porumb este gătită și aurie deasupra.