Placinta ciobanilor cu crusta de foietaj ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 887 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt 2-pizza cu brânză cu crustă de foietaj, Souffl de foietaj cu cremă de patiserie cu parfum de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Placinta ciobanilor cu Scallion-crusta de branza.
Instrucțiuni
1
Decongelați aluatul foietaj timp de aproximativ 40 de minute, odată dezghețat, nu-l rulați!Pulverizați o caserolă de 9x9 inch cu ulei și puneți-o deoparte.Gatiti chiftelele timp de 2 minute la cuptorul cu microunde. Odată ce sunt reci, tăiați-le în jumătate.Acum gătiți cartofii și morcovii-și în timp ce gătesc sote legumele -.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Puneți cartofii tăiați și morcovii într-o cratiță medie. Se acoperă cu apă și se adaugă sosul tamari. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 15 - 20 de minute sau până când sunt doar moi. Când au terminat, scurgeți apa tamari și adăugați 1/4 cană de margarină vegană și folosind un blender manual sau un masher de cartofi combinați toate împreună până când amestecul de cartofi/morcovi este piure.Preîncălziți cuptorul la 350 ' F.folosesc ulei de cocos pentru a călca legumele, deoarece nu devine rânced atunci când este încălzit la temperaturi ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Untului Vegan
Ulei De Cocos
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Tamari
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Imersiune Blender
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați toate legumele tăiate în tigaia sote.Odată ce legumele sunt doar fragede (aproximativ 15-20 de minute) adăugați condimentele de vârf, pudra de usturoi și piperul la legumele de gătit. Gustă pentru a vedea dacă condimentele tale sunt pe placul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați chiftelele, bulionul și supa de ciuperci. Dați-i o agitare bună și gătiți încă 2 minute.Când ați terminat, scoateți legumele din tigaia sote cu o lingură cu fante în vasul cu caserolă cu ulei. Ar trebui să rămână niște sos în tigaia sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați firimiturile de pâine la aceasta. Dacă este prea gros, adăugați mai mult bulion. Acest amestec ar trebui să fie ca sosul.Apoi puneți sosul peste legume în caserolă și întindeți-l peste legume.Apoi puneți amestecul de piure de cartofi / morcovi peste legumele acoperite cu sos și întindeți-l peste toate legumele. Am folosit o spatulă off set pentru acest lucru și a lucrat mare.Apoi așezați aluatul foietaj dezghețat deasupra și introduceți părțile laterale în caserolă. Bateți oul și periați-l peste foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Tăiați găurile de abur în partea superioară a foietajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
7
Coaceți timp de 40 de minute sau până când aluatul foietaj se rumeneste și legumele clocotesc fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește cu puțin ketchup, se adaugă.Poftă Bună!