Placinta Boysenberry
Placinta Boysenberry ar putea fi doar fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $2.71 pe portie, veți obține un desert care servește 8. 164 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ou, gătit tapioca instant, zahăr și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Knott ' s Berry Farm plăcintă Boysenberry, Unt De Boysenberry, și Sirop Boysenberry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați fructe de pădure cu zahăr, suc de lămâie, nucșoară și tapioca rapidă: puneți fructe de pădure, zahăr, suc de lămâie, nucșoară și tapioca rapidă într-un castron mare. Îndoiți ușor, astfel încât fructele de pădure să fie acoperite cu puțin zahăr.
Lăsați să stea 30 de minute.
Rolați crusta de jos: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Întindeți o bilă de aluat de plăcintă pe o suprafață ușor făinată până la diametrul de 12 inci. Căptușiți fundul unei tigaie de 9 inci cu aluatul. Se răcește la frigider în timp ce întindeți crusta superioară.
Rulează a doua bilă de aluat de plăcintă. Dacă intenționați să faceți un blat de zăbrele, așa cum se arată în imagine, pregătiți fâșiile de aluat așa cum este descris în Cum se face un blat de zăbrele pentru o crustă de plăcintă.
Scoateți amestecul de fructe de pădure în crustă de plăcintă, acoperiți cu crustă superioară sau faceți un blat de zăbrele: scoateți amestecul de fructe de pădure într-un vas de plăcintă căptușit cu aluat.
Dacă doriți ca plăcinta dvs. să aibă un blat de zăbrele, țeseți fâșii de aluat de plăcintă peste partea superioară a vasului de plăcintă umplut cu fructe.
Dacă doriți ca plăcinta dvs. să aibă un blat solid, așezați a doua crustă de aluat de plăcintă rulată deasupra plăcintei. Apăsați capetele benzilor în marginea crustei inferioare.
Tăiați marginile la 1/2 inch. Îndoiți marginile înapoi peste ele și sertizați pentru a sigila. Dacă utilizați o crustă superioară solidă, marcați partea superioară pentru a crea orificii de aerisire.
Periați ușor blatul cu ou bătut.
Așezați plăcinta pe raftul din mijloc al cuptorului, pe o foaie de copt pentru a prinde orice sucuri care ar putea bule.
Se coace la 400 de grade F timp de 30 de minute.
Așezați o foaie de folie de aluminiu peste plăcintă pentru a proteja marginile și blaturile de a nu se arde.
Reduceți căldura la 350 F și coaceți încă 30 de minute, până când crusta se rumeneste și umplutura este bulboasă.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de sârmă. Se răcește complet înainte de servire (sau umplutura va curge).