Pizza în stil New York cu ciuperci Kimchi, soppressata și Maitake

Pizza în stil New York cu ciuperci Kimchi, soppressata și Maitake
Pizza în stil New York cu ciuperci Kimchi, soppressata și Maitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,74 USD pe porție. O porție conține 570 calorii, 42G de proteine, și 39G de grăsime. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână kimchi, brânză mozzarella plină de grăsimi, soppressata și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Pizza În Stil New York, Pizza În Stil New York, și Sos De Pizza În Stil New York.

Instrucțiuni

1
Cu cel puțin 45 de minute înainte de coacere, așezați o piatră de copt sau oțel pe un suport pentru cuptor setat în poziția de sus și preîncălziți cuptorul la 550 F. aruncați ciupercile într-un castron mediu cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întoarceți o singură bilă de aluat pe suprafața ușoară a făinii. Apăsați ușor aluatul într-un cerc dur de 8 inci, lăsând exteriorul cu 1 inch mai mare decât restul. Întindeți ușor aluatul drapând peste articulații într-un cerc de 12 până la 14 inci cu grosimea de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Transferați în coaja de pizza.
4
Răspândiți aproximativ 2/3 cană de sos uniform pe suprafața crustei, lăsând marginea de 1/2 până la 1 inch de-a lungul marginii. Răspândiți uniform 1/3 de mozzarella peste sos. Se acoperă cu 1/3 de kimchi, 1/3 de soppressata, 1/3 de ciuperci, 1/3 de scallions și 1/3 de ghimbir ras. Glisați pizza pe piatră sau oțel și coaceți până când brânza este topită, coppa a început să fie crocantă, iar crusta sub burtă este maro, 6 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
KimchiKimchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
CapicolaCapicola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se scoate din cuptor cu coaja de pizza metalică, se presară cu 1 uncie parmezan, se transferă pe tăbliță, se feliază și se servește. Repetați pașii 3 și 4 cu ingredientele rămase pentru a face 2 pizza suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriicoreeanăasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista