Pizza Ușoară Cu Brânză
Rețeta Easy Cheese Pizzan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Acest fel principal are 334 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un amestec original de copt, sos de pizza, foarte apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Ușoară Cu Pesto Cu Trei Brânzeturi, Pizza ușoară cu șuncă și brânză pentru micul dejun, și Patru Pizza Cu Broccoli Alb Cu Brânză (Ușor) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Se încălzește cuptorul la 450. Ungeți tigaia de pizza de 12 inci. Se amestecă amestecul de coacere și apă până se formează aluat moale.
Pat aluat în tigaie pizza, folosind degetele inmuiate in amestec de copt; vârf de cuțit de margine, formând 1/2-inch jantă.
Întindeți sosul de pizza peste crustă.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când crusta este maro și brânza este spumoasă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.