Pizza Umplute Cu Carne

Pizza Umplute Cu Carne
Reteta Pizza umplute cu miez ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție conține 889 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți carne de vită măcinată, amestec de crustă de pizza, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa Umplute Cu Carne, Ardei umpluți cu bizon și ciuperci, și Trei coji umplute cu brânză cu sos de roșii cărnoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecuri de crustă de pizza, condimente italiene și apă fierbinte. Se amestecă de aproximativ 20 de ori până se formează o minge. Împărțiți mingea în jumătate și acoperiți fiecare cu folie de plastic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și gătiți carnea de vită măcinată și cârnații, amestecând frecvent pentru a rupe aglomerările. Gatiti pana nu mai este roz, dar nu complet fiert, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc și se amestecă ciupercile, măslinele, brânza și 1 cană de sos marinara; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Desfaceți aluatul și puneți pe 2 foi de copt căptușite cu pergament presărate cu făină de porumb. Apăsați în 2 (12-inch) cercuri despre 1/4-gros; prindeți împreună orice găuri. Puneți amestecul de carne în centrul fiecărei runde de aluat. Glisați al doilea cerc de aluat de pe pergament pentru a acoperi amestecul de carne. Strângeți marginile împreună. Pat ușor întreaga suprafață de pizza până la plat. Glisați pizza pe grătarul cu ulei fierbinte. Gatiti, acoperit, timp de aproximativ 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Încălziți sosul marinara rămas în cuptorul cu microunde. Puneți niște sos pe farfurie și serviți o felie fierbinte de pizza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista