Pizza Umplute Cu Carne
Reteta Pizza umplute cu miez ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție conține 889 calorii, 43G de proteine, și 46G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți carne de vită măcinată, amestec de crustă de pizza, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa Umplute Cu Carne, Ardei umpluți cu bizon și ciuperci, și Trei coji umplute cu brânză cu sos de roșii cărnoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecuri de crustă de pizza, condimente italiene și apă fierbinte. Se amestecă de aproximativ 20 de ori până se formează o minge. Împărțiți mingea în jumătate și acoperiți fiecare cu folie de plastic; deoparte.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și gătiți carnea de vită măcinată și cârnații, amestecând frecvent pentru a rupe aglomerările. Gatiti pana nu mai este roz, dar nu complet fiert, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă ciupercile, măslinele, brânza și 1 cană de sos marinara; pus deoparte.
Desfaceți aluatul și puneți pe 2 foi de copt căptușite cu pergament presărate cu făină de porumb. Apăsați în 2 (12-inch) cercuri despre 1/4-gros; prindeți împreună orice găuri. Puneți amestecul de carne în centrul fiecărei runde de aluat. Glisați al doilea cerc de aluat de pe pergament pentru a acoperi amestecul de carne. Strângeți marginile împreună. Pat ușor întreaga suprafață de pizza până la plat. Glisați pizza pe grătarul cu ulei fierbinte. Gatiti, acoperit, timp de aproximativ 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Încălziți sosul marinara rămas în cuptorul cu microunde. Puneți niște sos pe farfurie și serviți o felie fierbinte de pizza deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.