Pizza Taco Cu Mâncare Adâncă
Deep-Dish Taco Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. O porție conține 340 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii conservate, brânză mozzarella parțial degresată, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Deep Dish Taco Pizza, Adânc Fel De Mâncare Slab Taco Pizza, și Plăcintă Cu Taco Cu Farfurie Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Gătiți carnea de vită și ceapa într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când carnea de vită se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Scurgeți bine și readuceți amestecul de vită în tigaie. Se amestecă roșiile și se condimentează; gatiti la foc mediu-mare 1 minut sau pana se incalzeste bine; pus deoparte.
Desfaceți aluatul de crustă de pizza. Apăsați în partea de jos și la jumătatea părții laterale a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți amestecul de carne de vită peste aluatul de crustă de pizza.
Coaceți la 425 timp de 12 minute. Se acoperă cu brânză și se coace 5 minute sau până când brânza se topește și marginile crustei se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Se servește cald. Se acoperă cu salsa și smântână, dacă se dorește.