Pizza Soppressata

Pizza Soppressata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza Soppressata. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 986 calorii, 39G de proteine, și 48G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, soppressata, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Soppressata Pizza, Bețișoare De Brânză Soppressata, și Verdeață De Primăvară Cu Soppressatan Și Grapefruit.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: puneți 2 1/4 căni de apă caldă (100 grade F) într-o cană mare de măsurare; amestecați drojdia pentru a se dizolva, apoi amestecați zahărul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Lăsați să stea până la bule, 3 până la 5 minute.
3
Combinați 5 căni de făină și 2 lingurițe de sare într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Adăugați amestecul de drojdie și amestecați la viteză medie-mică, adăugând puțin mai multă făină sau apă, dacă este necesar, până când se formează o bilă aspră și lipicioasă de aluat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi amestecați pe mediu scăzut până nu mai este lipicios, încă aproximativ 1 minut.
6
Transferați aluatul pe o suprafață unsă și frământați cu mâinile unse până la neted, de aproximativ 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi frământați din nou scurt și transferați într-un bol cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte. Împărțiți aluatul în 4 bile, praf cu făină și acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 2 ore înainte de a face pizza.
9
Faceți sosul: zdrobiți roșiile într-un bol folosind mâinile. Se amestecă uleiul de măsline, usturoiul, 1 1/2 lingurițe de sare și oregano. Acoperiți și lăsați să stea 2 ore. Poziționați o piatră de pizza sau o foaie de copt inversată pe cel mai jos Suport pentru cuptor; preîncălziți la 500 de grade F timp de cel puțin 30 de minute. Întindeți fiecare bilă de aluat într-o rundă de 12 până la 14 inci pe foi individuale de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să se odihnească 15 minute.
11
Scoateți și aruncați usturoiul din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Întindeți un strat subțire de sos pe fiecare pizza, lăsând o margine. Se acoperă cu câte un sfert din mozzarella, parmezan, ardei cherry, soppressata și radicchio; stropiți cu ulei de măsline. Glisați 1 pizza (pe pergament) pe o coajă de pizza sau pe o altă foaie de copt inversată, apoi glisați pe piatra fierbinte din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți până când crusta se rumeneste, 12-15 minute. Sus cu oregano. Repetați pentru a face încă 3 pizza. Fotografie realizată de Con Poulos
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista