Pizza pătrată ușoară fără Rulou, fără întindere în stil sicilian acasă

Pizza pătrată ușoară fără Rulou, fără întindere în stil sicilian acasă
Pizzanul pătrat ușor, fără rulare, fără întindere, în stil sicilian, acasă este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 765 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 426 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, roșii conservate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Siciliene Originale Co. Creveți Alfredo puteți face mâncare delicioasă în stil Italian acasă, Pizza în stil sicilian Victory Pig pentru # SundaySupper, și Pizza siciliană albă cu crustă Fulgioasă, în stil patiserie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartoful într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când testerul de tort introdus în centru nu întâmpină rezistență, aproximativ 15 minute. Treceți prin ricerul de cartofi într-un castron mic și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de zece minute. Ar trebui să aveți 6 uncii de cartofi riced.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Între timp, combinați făina, sarea, drojdia, zahărul și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron de mixer (Vezi nota pentru versiunea fără mixer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 11,25 uncii (aproximativ 1 1/3 cană) apă la mixer și amestecați la viteză medie până când se reunește și nu rămâne făină uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați cartofi răciți răciți, creșteți viteza la mediu-mare și amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 6 minute. Aluatul trebuie să se lipească de fundul vasului, dar să se îndepărteze de părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă uleiul de măsline rămas în foaia de copt cu margini și se întinde pe toată suprafața interioară cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Transferați aluatul pe foaia de copt și frecați suprafața superioară cu ulei până când este acoperită bine. Acoperiți cu foaie de copt cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când aluatul s-a întins pentru a atinge aproape fiecare margine a foii de copt, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Pentru sos: în timp ce aluatul crește, încălziți uleiul de măsline și cățelele de usturoi în tigaie de 8 inci la foc mediu până când clocotesc ușor. Reduceți căldura la minim și gătiți până când usturoiul este maro deschis și fraged, aproximativ 10 minute, răsturnând căței de usturoi o dată în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați căței de usturoi în vasul robotului de bucătărie sau al blenderului (fără ulei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați roșiile scurse. Procesați sau amestecați până se curăță aproximativ și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
10
Transferați uleiul de măsline parfumat cu usturoi într-o cratiță mare și încălziți la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați oregano și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând continuu până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
12
Adăugați amestecul de roșii, zahărul și tulpinile de busuioc. Se aduce la foc mic, se reduce focul la minim și se gătește, amestecând ocazional, până se reduce ușor, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Pentru a termina Pizza: cu 30 de minute înainte de coacere, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 550 de bucăți F. Îndepărtați cu grijă folia de plastic din aluatul de pizza. Folosind mâinile unse și fiind cât mai blând posibil pentru a menține bulele de aer, împingeți și întindeți aluatul în colțurile tigaiei apăsând din centru și ridicând fiecare colț și întinzându-l dincolo de marginea tigaiei. Ar trebui să se tragă înapoi până când tigaia este doar umplută cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Răspândiți aproximativ 2/3 cană de sos pe suprafața superioară a pizza cu spatele lingurii, lăsând marginea de 1 inch în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
15
Se presară cu jumătate de parmezan, concentrându-se pe marginile crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
16
Coaceți timp de 5 minute, scoateți din cuptor și întindeți mozzarella uniform pe suprafață. Punctați mai mult sos de roșii în pete neregulate la suprafață (este posibil să aveți sos suplimentar). Se acoperă cu frunze de busuioc și parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Reveniți la cuptor și coaceți până când crusta este bine rumenită și brânza este topită și ușor rumenită în pete, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Transferați pe o tăietură mare (pizza se poate lipi de tigaie la un moment dat—folosiți o spatulă pentru a o îndepărta cu grijă), tăiați în 8 sau 12 felii dreptunghiulare și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista