Pizza pătrată ușoară fără Rulou, fără întindere în stil sicilian acasă

Pizzanul pătrat ușor, fără rulare, fără întindere, în stil sicilian, acasă este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 765 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 426 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, roșii conservate, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Paste Siciliene Originale Co. Creveți Alfredo puteți face mâncare delicioasă în stil Italian acasă, Pizza în stil sicilian Victory Pig pentru # SundaySupper, și Pizza siciliană albă cu crustă Fulgioasă, în stil patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartoful într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când testerul de tort introdus în centru nu întâmpină rezistență, aproximativ 15 minute. Treceți prin ricerul de cartofi într-un castron mic și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de zece minute. Ar trebui să aveți 6 uncii de cartofi riced.
Între timp, combinați făina, sarea, drojdia, zahărul și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron de mixer (Vezi nota pentru versiunea fără mixer).
Adăugați 11,25 uncii (aproximativ 1 1/3 cană) apă la mixer și amestecați la viteză medie până când se reunește și nu rămâne făină uscată.
Adăugați cartofi răciți răciți, creșteți viteza la mediu-mare și amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 6 minute. Aluatul trebuie să se lipească de fundul vasului, dar să se îndepărteze de părți.
Se toarnă uleiul de măsline rămas în foaia de copt cu margini și se întinde pe toată suprafața interioară cu mâinile.
Transferați aluatul pe foaia de copt și frecați suprafața superioară cu ulei până când este acoperită bine. Acoperiți cu foaie de copt cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când aluatul s-a întins pentru a atinge aproape fiecare margine a foii de copt, aproximativ 2 ore.
Pentru sos: în timp ce aluatul crește, încălziți uleiul de măsline și cățelele de usturoi în tigaie de 8 inci la foc mediu până când clocotesc ușor. Reduceți căldura la minim și gătiți până când usturoiul este maro deschis și fraged, aproximativ 10 minute, răsturnând căței de usturoi o dată în timpul gătitului.
Transferați căței de usturoi în vasul robotului de bucătărie sau al blenderului (fără ulei).
Adăugați roșiile scurse. Procesați sau amestecați până se curăță aproximativ și puneți deoparte.
Transferați uleiul de măsline parfumat cu usturoi într-o cratiță mare și încălziți la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați oregano și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând continuu până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de roșii, zahărul și tulpinile de busuioc. Se aduce la foc mic, se reduce focul la minim și se gătește, amestecând ocazional, până se reduce ușor, aproximativ 30 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Pentru a termina Pizza: cu 30 de minute înainte de coacere, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 550 de bucăți F. Îndepărtați cu grijă folia de plastic din aluatul de pizza. Folosind mâinile unse și fiind cât mai blând posibil pentru a menține bulele de aer, împingeți și întindeți aluatul în colțurile tigaiei apăsând din centru și ridicând fiecare colț și întinzându-l dincolo de marginea tigaiei. Ar trebui să se tragă înapoi până când tigaia este doar umplută cu aluat.
Răspândiți aproximativ 2/3 cană de sos pe suprafața superioară a pizza cu spatele lingurii, lăsând marginea de 1 inch în jurul marginii.
Se presară cu jumătate de parmezan, concentrându-se pe marginile crustei.
Coaceți timp de 5 minute, scoateți din cuptor și întindeți mozzarella uniform pe suprafață. Punctați mai mult sos de roșii în pete neregulate la suprafață (este posibil să aveți sos suplimentar). Se acoperă cu frunze de busuioc și parmezan rămas.
Reveniți la cuptor și coaceți până când crusta este bine rumenită și brânza este topită și ușor rumenită în pete, cu 10 până la 15 minute mai mult. Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 5 minute.
Transferați pe o tăietură mare (pizza se poate lipi de tigaie la un moment dat—folosiți o spatulă pentru a o îndepărta cu grijă), tăiați în 8 sau 12 felii dreptunghiulare și serviți.