Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola cu Pesto de rucola
Rețeta de Prosciutto, smochine și pizza Gorgonzola cu Pesto de rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline extravirgin, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza La Grătar Cu Smochine, Prosciutto, Gorgonzolan Și Pesto De Rucola, Pizza cu smochine, Prosciutto, Gorgonzola, Balsamic și Rucola, și Pizza La Grătar Cu Smochine, Gorgonzola, Prosciutto Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă cățelul de usturoi într-un robot de bucătărie până se finalizează.
Adăugați frunze de rucola, nuci și puțin ulei de măsline și procesați, continuând să stropiți în ulei de măsline până când se obține o textură pesto.
Se adaugă sare și piper după gust și se lasă deoparte.
Întindeți sau Rulați aluatul de pizza la grosimea dorită și lăsați-l deoparte să se odihnească câteva minute. Tăiați tulpinile de smochine și tăiați-le în sferturi.
Ungeți ușor cu ulei de măsline și grătiți la foc mediu până când apar urme de grătar, aproximativ 3 minute.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ungeți ușor aluatul de pizza cu ulei de măsline și așezați-l cu ulei în jos pe grătar. Gatiti la foc mediu mic pana cand prima parte se rumeneste usor, aproximativ5-8 minute, verificand la fiecare cateva minute daca exista bule care trebuie sa apara in crusta. Întoarceți crusta pe cealaltă parte și întindeți crusta cu cea mai mare parte a brânzei Gorgonzola înmuiate.
Strat cu felii de prosciutto și așezați smochine la grătar deasupra. Aruncați bucățile rămase de Gorgonzola deasupra și continuați să grătiți până când crusta este complet gătită și brânza s-a topit, aproximativ 5-10 minute. Dacă crusta devine prea întunecată pe fund, dar nu este gătită, mutați pizza pe o parte a grătarului care este oprită și lăsați-o să gătească de la căldură indirectă din partea rămasă care este pornită.
Scoateți de pe grătar și stropiți cu pesto de rucola, feliați și serviți.