Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola cu Pesto de rucola

Pizza Prosciutto, smochine și Gorgonzola cu Pesto de rucola
Rețeta de Prosciutto, smochine și pizza Gorgonzola cu Pesto de rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, ulei de măsline extravirgin, aluat de pizza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pizza La Grătar Cu Smochine, Prosciutto, Gorgonzolan Și Pesto De Rucola, Pizza cu smochine, Prosciutto, Gorgonzola, Balsamic și Rucola, și Pizza La Grătar Cu Smochine, Gorgonzola, Prosciutto Și Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă cățelul de usturoi într-un robot de bucătărie până se finalizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați frunze de rucola, nuci și puțin ulei de măsline și procesați, continuând să stropiți în ulei de măsline până când se obține o textură pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Se adaugă sare și piper după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Întindeți sau Rulați aluatul de pizza la grosimea dorită și lăsați-l deoparte să se odihnească câteva minute. Tăiați tulpinile de smochine și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Ungeți ușor cu ulei de măsline și grătiți la foc mediu până când apar urme de grătar, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
7
Ungeți ușor aluatul de pizza cu ulei de măsline și așezați-l cu ulei în jos pe grătar. Gatiti la foc mediu mic pana cand prima parte se rumeneste usor, aproximativ5-8 minute, verificand la fiecare cateva minute daca exista bule care trebuie sa apara in crusta. Întoarceți crusta pe cealaltă parte și întindeți crusta cu cea mai mare parte a brânzei Gorgonzola înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Strat cu felii de prosciutto și așezați smochine la grătar deasupra. Aruncați bucățile rămase de Gorgonzola deasupra și continuați să grătiți până când crusta este complet gătită și brânza s-a topit, aproximativ 5-10 minute. Dacă crusta devine prea întunecată pe fund, dar nu este gătită, mutați pizza pe o parte a grătarului care este oprită și lăsați-o să gătească de la căldură indirectă din partea rămasă care este pornită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
ProsciuttoProsciutto
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți de pe grătar și stropiți cu pesto de rucola, feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista