Pizza Portobello Asortată La Grătar

Pizza Portobello Asortată La Grătar
Asortate Pizza Portobello la gratar este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 473 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză de capră, piper de usturoi, sos pesto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Portobello La Grătar, Pizza Portobello Cu Cârnați La Grătar, și Pizza Portobello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Scoateți tija de Jos din portobello.
3
Ungeți ambele părți cu ulei de măsline și presărați interiorul fiecărei ciuperci cu sare și piper de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Așezați ciupercile pe partea de jos a grătarului în sus. Grătați timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte rotind la jumătatea drumului pentru a obține urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar, așezând ciupercile cu partea de jos în sus. Umpleți cu alegerea sosurilor asortate și topul cu alegerea brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Întoarceți ciupercile pe raftul superior sau pe raftul grătarului, închideți capacul și reduceți focul la mediu și gătiți timp de 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Scoateți și așezați pe o tăietură și tăiați în triunghiuri ca o pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista