Pizza Pentru Micul Dejun

Pizza Pentru Micul Dejun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pizza pentru micul dejun. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină afumată cu măr, aluat de brioșă de bază, ceapă caramelizată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până brioșă ai putea urma acest curs principal cu Gratar Caramel Mere Brioche Sundae ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Pentru Micul Dejun, Pizza Pentru Micul Dejun Cu Ouă La Cuptor, și Mini pizza pentru micul dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 cm/180 CMC și așezați un suport în centru și un suport în treimea superioară a cuptorului. Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Formați aluatul de brioșă într-un dreptunghi de aproximativ 8 in/20 cm lungime, 4 in/10 cm lățime și 1 in/2,5 cm grosime. Folosind o riglă și un cuțit, tăiați dreptunghiul în opt pătrate de 2 in/5 cm împărțindu-l mai întâi pe jumătate orizontal și apoi împărțindu-l vertical în benzi de 2 in/5 cm lățime. Fiecare pătrat de aluat ar trebui să cântărească aproximativ 3 1/2 oz/100 g. întindeți fiecare pătrat într-un cerc de aproximativ 5 in/12 cm în diametru ca și cum ați face o pizza mică. Întindeți partea interioară a cercului astfel încât să fie destul de subțire și modelați marginea cercului pentru a crea o jantă. Centrul ar trebui să fie aproape subțire de hârtie, iar cercul finit ar trebui să arate ca și cum ai face crusta pentru o mini pizza cu vase adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Așezați cercul brioche pe una dintre foile de copt pregătite și repetați cu pătratele de aluat rămase, distanțându-le la 2 până la 3 in/5 până la 7,5 cm distanță și folosind ambele foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Folosind partea din spate a unei linguri, întindeți 1 lingură de CR aproxumme fra aproxince peste baza fiecărui cerc brioche, întinzându-l uniform peste bază, dar lăsând janta goală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
BrioșăBrioșă
BazaBaza
5
Tăiați feliile de slănină în jumătate. Pentru fiecare pizza, apăsați trei jumătăți de felii de slănină pe marginea brioșei pentru a crea un perete de slănină. Împărțiți ceapa caramelizată în mod egal între pizza, lingând și întinzând ceapa lângă slănină și lăsând centrul cercului gol, cu excepția CR cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Creme FraicheCreme Fraiche
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BrioșăBrioșă
6
Coaceți pizza, comutând foile de copt între rafturi și rotindu-le înapoi în față cam la jumătate în timpul coacerii, timp de aproximativ 15 minute sau până când marginile pizza încep să devină maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Scoateți foile de copt din cuptor și spargeți cu grijă un ou în centrul fiecărei pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Presărați aproximativ 1/4 cană/30 g de mozzarella deasupra fiecărei pizza, acoperind atât oul, cât și marginea expusă a brioșei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
BrioșăBrioșă
OuăOuă
9
Coaceți încă 8 până la 10 minute, schimbând din nou foile de copt între rafturi și rotindu-le înapoi în față cam la jumătatea drumului în timpul coacerii sau până când brânza s-a topit, marginile oului sunt fierte, dar gălbenușul este încă agitat, iar marginile pizza sunt maronii aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați pizza să se răcească timp de 8 până la 10 minute pentru a permite ouălor să se pregătească puțin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
12
Varianta de șuncă, Ricotta și parmezan: omiteți slănina, ceapa și mozzarella. Înlocuiți 4 uncii/115 grame de șuncă feliată, 1 cană/250 de grame de brânză ricotta proaspătă din lapte integral și 1 cană/100 de grame de parmezan proaspăt ras. Folosind aproximativ 1/2 uncie/15 grame șuncă pe pizza, rupeți șunca în bucăți mici și apăsați bucățile pe marginea brioșei pentru a crea un perete de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Felii De șuncăFelii De șuncă
BrioșăBrioșă
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
LapteLapte
șuncășuncă
13
Întindeți 2 linguri de ricotta de-a lungul marginilor fiecărei pizza lângă șuncă, lăsând centrul cercului brioche gol, cu excepția CR cca .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
BrioșăBrioșă
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
șuncășuncă
14
Coaceți conform instrucțiunilor, înlocuind 2 linguri de parmezan ras în locul mozzarella presărată peste ou pe fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați să se răcească timp de 8 până la 10 minute înainte de servire.Roșii și Cheddar: omiteți slănina, ceapa și mozzarella. Înlocuiți 2 roșii coapte, feliate subțire și 8 uncii/225 grame brânză Cheddar, feliată subțire. Folosind 2 până la 3 felii de roșii pe pizza, rupeți feliile în bucăți și apăsați bucățile pe marginea marginii brioche pentru a crea un perete de roșii, lăsând centrul cercului brioche gol, cu excepția CR apormulme fra apormulche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Creme FraicheCreme Fraiche
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
TomateTomate
BrioșăBrioșă
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
16
Coaceți conform instrucțiunilor, înlocuind 1 uncie/30 de grame de Cheddar feliat în locul mozzarella presărată peste ou pe fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză CheddarBrânză Cheddar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Lăsați să se răcească timp de 8 până la 10 minute înainte de servire.
18
Retipărit cu permisiunea de la făină, de asemenea, de Joanne Chang, cărți de cronică din 2013 din Circulatory
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista