Pizza Paste Coace
Pizza Pasta Coace durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 533 de calorii , 26 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Pentru 1,8 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Mergeți la magazin și luați ardei, brânză parmezan, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 47% , acest fel de mâncare este solid. Încercați Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) , Autumn Corn Bake și Awesome! Fără coacere ~ Macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți cârnații, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă macaroanele, sosul de roșii, 2 linguri de parmezan, apa, oregano și piper.
Transferați într-un 1-qt ușor uns. vas de copt; se presară cu brânză rămasă. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când lichidul este absorbit și caserola este încălzită.